Home Coaching & Advies Fotografie Fotocolumn Contact
Executive Coaching Loopbaanadvies Assessments Trainingen Interim, projecten Eveline Eijkhout Actueel Links

Beroepsvereniging voor Coaches: NOBCO

Aansluiting bij de NOBCO/EMCC, de in Europa toonaangevende beroepsvereniging voor professionele coaches, is vanzelfsprekend. Ik hanteer de ethische beroepscode en het klachtenreglement van de NOBCO. Voor meer informatie: NOBCO.

Publicatie boek

KLIK. Een persoonlijke benadering van adviesvaardigheden, Kluwer 2007, 158 pagina’s.


Dit boek, bedoeld voor communicatieprofessionals, heb ik geschreven in nauwe samenwerking met Margreet van Persie (www.odissea.nl) en Casper van Riet.

En eigenlijk is het geen boek. Althans geen ‘van-kaft-tot-kaft’-boek. Het is een zapboek geworden met als rode draad hoe je als professional of adviseur de klik met anderen maakt. Omdat wij de persoonlijke kwaliteiten van de communicatieprofessional centraal hebben gezet, gaat het boek over ‘ik’. Over mij dus, op het moment dat ik de ‘klik’ maak met anderen en me zo verder kan ontwikkelen. Hier ligt ook de link met anderen “coachen” of door een ander “gecoacht worden”.
De onderwerpen die in dit boek zijn uitgewerkt, zijn onze eigen thema’s. Het gaat om waarnemen en interpreteren, het nut van ergernis, contact maken, inzicht in jezelf, luisteren, verantwoordelijkheid en samen werken.

De foto's in het boek zijn van mijn hand. Kijk hier voor meer foto's

Het boek KLIK is te bestellen via Managementboek.nl

Opleiding Executive Coaching aan de VU

Blijven leren is mijn credo, daarom heb ik in het studiejaar 2012-2013 de post graduate opleiding Executive Coaching aan de Vrije Universiteit Amsterdam gevolgd. Daarmee heb ik mijn samenwerking met executives een nieuwe impuls gegeven en mijn kennis op het gebied van wetenschappelijk onderzoek naar (de effectiviteit van) coaching geactualiseerd.

Assessments TSI: certificering

Vanaf 2016 ben ik bevoegd om de persoonlijke online Gedrags- en Drijfveren assessments  van TTI Success Insights af te nemen. Zie onder Assessments.

Beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals: Noloc

Aansluiting bij de toonaangevende beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals in Nederland. Ik hanteer de ethische beroepscode en het klachtenreglement van de Noloc. Voor meer informatie: Noloc

Associatiekaarten voor coaching en training

Heel trots ben ik de serie van 50 fotokaarten die onder de naam van Associatiekaarten is geproduceerd door Lee Hecht Harrison, een van mijn zeer gewaardeerde opdrachtgevers. Alle foto's zijn door mij gemaakt en zorgvuldig uitgezocht op hun associatiewaarde. De kaarten zijn een waardevol instrument bij coaching en trainingen door hun formaat zeer handzaam.

Klik hier voor meer foto's.


Jobcoaching voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt

Samen met collega Else van Hensbergen werk ik sinds 2014 als jobcoach voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt in de regio Arnhem-Nijmegen. Wij doen dit in samenwerking met en onder de naam van Sterker Werkt!, een bedrijf dat ruime ervaring met de doelgroep en alle licenties heeft op dit terrein. Lokaal werken we samen met het UWV en diverse andere partners om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen bij hun zoektocht naar passend werk.

Voor meer informatie kunt u mij emailen